My-mobile
Právě je stř 13.12.17 17:49

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 3 ] 
 Sony Xperia Sola RAM 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: ned 10.05.09 18:56
Příspěvky: 17
Poděkovali mu: 2 x

Příspěvek Sony Xperia Sola RAM
Zdravim, vedel by nekdo jak uvolnit co nejvice pameti RAM na Sony Xperia Sola? kdyz ukoncim vsechny aplikace co jdou (dokonce jsem nektere freeznul a temer u vsech vypnul automaticke spousteni dle navodu v XDA) tak mam asi 170 MB volne pameti coz mi prijde z 512 MB celkove RAM zalostne malo.

[ Post made via Android ] Obrázek


pon 31.12.12 15:59
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Sony Xperia Sola RAM
Android je udělaný tak, aby v případě nedostatku ram paměti začal ukončovat nejstarší aplikace, takže k nedostatku paměti by dojít nemělo. Navíc 512MB je jen na papíře, z toho si vezme 120 - 150MB samotný systém, takže ti pak zbyde cca 375MB RAM. Z toho si ukousnou další aplikace (launcher, widgety, atd.), takže 170MB je velice dobrá hodnota, neviděl bych v tom problém. Já na Nexusu S mám taky většinou 150 - 200MB volných (bez čištění), někdy to ale klesne i na 120MB, to záleží na tom, co se s telefonem zrovna dělá. Vadí ti tak málo volné RAM kvůli nějaké aplikaci?

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


pon 31.12.12 16:07
Profil Twitter
Nováček

Registrován: ned 10.05.09 18:56
Příspěvky: 17
Poděkovali mu: 2 x

Příspěvek Re: Sony Xperia Sola RAM
Praveze vadi rad bych si zahral Galaxy on Fire 2 ale spravne mi funguje jen ta verze na Tegru s Chainfirem a 16ti bitovyma texturama. Rad bych hral bez omezeni tech textur, ale kdyz jedu jen na nvidia plugin hra se nacte a tak do minuty spadne z duvodu nedostatku RAM. S 16ti bit. texturama slape dobre jen ten obraz je priserny.

[ Post made via Android ] Obrázek


pon 31.12.12 17:43
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.