|
|
Registrovat • FAQChat • Pravidla
• Hledat • Přihlásit se
|
|
|
Právě je úte 24.04.18 13:32
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Samsung Galaxy Ace 2 – Problem s SD kartou
Autor |
Zpráva |
crew85
|
 Samsung Galaxy Ace 2 – Problem s SD kartou
Potřeboval bych pomoci s menším problémem. Paměť telefonu tzv. Usb pamět má 1,2gb + systémová pamět má 1gb.. Já pokud stáhnu aplikace z google play, tak se mi instalujou do systémové paměti a když dám ve správce aplikací přesun na sd kartu tak se mi aplikace přesune do usb paměti..Nechápu proč chtěl bych mít všechny aplikace na sd kartě, takhle zachvíli nebudu mít vůbec místo v paměti telefonu. Další problém když si stáhnu hru, tak některá hra chce po spušťení stáhnout update na vyšší verzi, jenže ten update je větší než mám velikost paměti telefonu tak jak udělat aby to šlo rovnou na sd kartu? Předem děkuji za pomoc! P.S: Paměťovou kartu vloženou v telefonu mám 8gb.
|
ned 20.01.13 23:36 |
|
 |
penthaler
Registrován: čtv 24.09.09 11:58 Příspěvky: 2699 Poděkovali mu: 1063 x Medaile: 5
|
 Re: Samsung Galaxy Ace 2 – Problem s SD kartou
mrkni do sekce hry. je tam krasne tema s odpovedmi [ Post made via Android ] 
_________________ Twitter: @penthaler Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. ROOTed Taoshan with CM12
|
pon 21.01.13 04:47 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|