My-mobile
Právě je sob 16.12.17 15:58

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 
 Android nezobrazuje kontakty 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: stř 30.01.13 14:34
Příspěvky: 39
Poděkovali mu: 2 x

Příspěvek Android nezobrazuje kontakty
čaute mám vážny problém. Mobil mi nezobrazuje kontakty a netuším prečo. Používam ROM Jelly Blast s ktorou nemám ani som nemal žiaden problém. DNes keď som potreboval kontakty tak som zistil že ich v telefóne nemám avšak mám ich uložené na SIM karte ale nedá sa importovať zo SIM do telefónu. Na inom mobile mi kontakty zo SIM karty ukáže.

Včera mi ešte normálne všetko šľapalo. Skúšal som obnobiť 3 zálohy a aj opätovne preinštalovať ROM ale stále to isté...

Neviete niekto čo stým?

//Ešte som zabudol jediné čo som inštaloval je PATCH pre túto ROMku ktorý sa týka Hodín ale tak to by s tým nemalo mať nič keďže som si pred tým spravil zálohu a obnobil ju.

Ono vytvoriť nový kontakt to ide ale tak zas všetky nanovo ťukať tak to nie. Nepoznáte aspoň nejaký zlepšovák ako ich vytiahnúť zo SIMKY a dať do mobilu??


čtv 23.05.13 18:02
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Android nezobrazuje kontakty
A kam se presne koukas na ty kontakty?
Jak si vytvarel zalohu? (doufam, ze mas nekde sve xxx.VCF)
Co jsi presne obnovoval 3krat za zalohu?
Proc znovu preinstalovani ROM?


Android a spousta dalsich mobilu dokaze EXPORTOVAT seznam do souboru VCF a ten pak nasledne IMPORTOVAT zpet.

V ICS+ uz nejsou KONTAKTY ale LIDE, kde se daji obnovit/editovat...

Po jakemkoli prehrani na jinou ROMku prijdes o veskere nastaveni, kontakty... Tel je jakoby cisty.

A takova vychytavka -> kdyz vlozis simkartu do android mobilu, tak se pri prvnim spusteni KONTAKTU nebo LIDE zepta, zda chces zkopirovat kontakty ze SIM... Nemusi to byt u vsech, ale uz se mi tohle nekolikrat stalo. Navic v aplikaci LIDE je primo zobrazeni a moznost presunu ze SIM...

Btw. synchronizace s Google Uctem? Nastaveni zobrazeni kontaktu v LIDE? (hod tam vse)

Vic me ted nenapada...

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


čtv 23.05.13 18:20
Profil Twitter Facebook
Nováček

Registrován: stř 30.01.13 14:34
Příspěvky: 39
Poděkovali mu: 2 x

Příspěvek Re: Android nezobrazuje kontakty
Áno mám tam zložku "Lidé". Stlačím "Menu" vyberiem "Import kontaktov" ---> "Import kontaktov z karty SIM" vyberiem a vyskočí mi hláška že ŽIADNE KONTAKTY NENÁJDENÉ.

Zálohy mám: 1. ORIGINÁL FW
2. záloha ROMKY (hneď po jej nainštalovaní)
3. záloha robená včera pred inštalovaním toho PATCHU k hodinkám v Status bare

Zálohu som robil cez CWM.

A ROM som preinštalovával preto, lebo som si myslel že chyba je v nej (po patchovaní). Tak som ju nanovo nainštaloval.


čtv 23.05.13 18:29
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Android nezobrazuje kontakty
Tak neoficialni ROMka neni vzdy odladena tak aby byla bez problemu. A uprimne, ty zalohy sou k nicemu.
Ja vzdy kontakty exportuju na sd do soubor.VCF, i kdyz je obsahuje i simkarta, zaroven je mam synchronizovane i na GOOGLE uctu...

Dost sem se poucil z minulosti. Pokud ti nefunguje import ze SIM, tak sim vloz do jineho mobilu, kde je moznost exportovat do VCFka a ten soubor pak hod na pametovku a importuj.

-----------------
Nastaveni - APLIKACE - VSE - LIDE (nebo jak se jmenuje) - vynutit ukonceni a smazat data...

-----------------
LIDE - NASTAVENI - ZOBRAZENI KONTAKTU - VSE (nebo hod jeste konfiguraci a tam nastav, co vse se ma zobrazovat)

-----------------
Zkusil bych jeste udelat TOVARNI NASTAVENI at uz mas ted ROM jakou chces (to je doporucena zalezitost po kazdem flashovani).

-----------------

Zkus a dej vedet

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


čtv 23.05.13 18:42
Profil Twitter Facebook
Nováček

Registrován: stř 30.01.13 14:34
Příspěvky: 39
Poděkovali mu: 2 x

Příspěvek Re: Android nezobrazuje kontakty
Nechcel som robiť RESET, tak som SIM-ku dal do iného mobilu a spravil si .VCF a cez KIES nahral do mobilu.

Veľmi pekne ďakujem za rady a čas. :)

Aaa už som sa poučil :D radšej ich mám aj na SIMke a aj v PC.


Naposledy upravil MONT! dne pát 24.05.13 19:34, celkově upraveno 1
Pokládám to tedy za vyřešené...lock. Kdyby byl problém, napiš SZ a obnovím to ;)


pát 24.05.13 19:25
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Tbot a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.