|
|
Registrovat • FAQChat • Pravidla
• Hledat • Přihlásit se
|
|
|
Právě je pon 19.04.21 04:44
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Podobná hře SAS: Zombie Assault 3
Autor |
Zpráva |
NINJACZE
Registrován: ned 07.06.09 11:41 Příspěvky: 149 Poděkovali mu: 16 x Medaile: 2
|
 Podobná hře SAS: Zombie Assault 3
Hledám hru který by byla podobná hře SAS: Zombie Assault 3 tedy aby to bylo zvrchu, střílečka, multiplayer Dobrý by bylo kdyby to bylo něco na způsob counter strike zvrchu
_________________ Pokud jsem Vám pomohl nebo se ti líbí můj příspěvek, tlačítko mě potěší Pokuď vy pomůžete mě. čeká vás stejná odměna
|
čtv 11.07.13 14:01 |
|
 |
Bender
Registrován: ned 13.03.11 19:39 Příspěvky: 509 Poděkovali mu: 241 x
|
 Re: Podobná hře SAS: Zombie Assault 3
Čau. Co třeba tohle? Je to lite verze, tohle by snad mohla být full, ale nevím (není to můj upload). Vyzkoušej a uvidíš. 
_________________ Poslední dobou tu téměř nejsem, ale hned jak to půjde, tak se vrátím.
Děkuji za pochopení.
|
stř 17.07.13 18:06 |
|
 |
NINJACZE
Registrován: ned 07.06.09 11:41 Příspěvky: 149 Poděkovali mu: 16 x Medaile: 2
|
 Re: Podobná hře SAS: Zombie Assault 3
Myslel jsem něco co můžeš hrát proti živím hráčům a pokud možno bez zombie teď jsem zrovna našel ale nemám k tomu download no prostě hledám něco zvrchu, střílečka, multiplayer a bez zombie 
_________________ Pokud jsem Vám pomohl nebo se ti líbí můj příspěvek, tlačítko mě potěší Pokuď vy pomůžete mě. čeká vás stejná odměna
|
čtv 18.07.13 09:07 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|