|
|
Registrovat • FAQChat • Pravidla
• Hledat • Přihlásit se
|
|
|
Právě je ned 17.01.21 07:01
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
G Play - zakoupené hry nejde stáhnout (doplňkový soubor)
Autor |
Zpráva |
Hepaa
Registrován: sob 06.09.08 18:25 Příspěvky: 2668 Poděkovali mu: 304 x Medaile: 6
|
 G Play - zakoupené hry nejde stáhnout (doplňkový soubor)
Zdravím,
včera jsem si koupil nějaké hry na Goolge Play, ale nejdou vůbec stáhnout do telefonu. Celý den to stahuje "Doplňkový soubor aplikace xxx(dané hry)", i přes noc to stahovalo a prostě nic.
Konkrétně jde o GTA:VC a Asphalt 7 a dělá to u obou. Zkoušel jsem to i zrušit a znovu instalovat a nic. Do složky s daty her se vůbec nic nepřibylo.
Netušíte kde může být problém?
čtv 25.07.13 13:52 |
|
 |
penthaler
Registrován: čtv 24.09.09 11:58 Příspěvky: 2699 Poděkovali mu: 1063 x Medaile: 5
|
 Re: G Play - zakoupené hry nejde stáhnout (doplňkový soubor)
Zkus kontaktovat přímo Google obchod, může se jednat o závažnou chybu v jejich databázi, jak teď udělali velké gp změny. Může to být i problém s wifi... U tohohle je to hodně těžký říct. [ Post made via Android ] 
_________________ Twitter: @penthaler Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. ROOTed Taoshan with CM12
|
čtv 25.07.13 14:25 |
|
 |
dvd138
Registrován: ned 26.10.08 13:59 Příspěvky: 45 Poděkovali mu: 3 x
|
Skús či ti idú stiahnúť iné aplikácie, ak nie tak máš problém s WIFI a skús potom vyskúsať toto: 
|
pát 26.07.13 16:41 |
|
 |
Hepaa
Registrován: sob 06.09.08 18:25 Příspěvky: 2668 Poděkovali mu: 304 x Medaile: 6
|
Díky. No vyřešil jsem to ručním stažením dat z warezu. [ Post made via Android ] 
sob 27.07.13 00:15 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|