My-mobile
Právě je pon 18.12.17 15:40

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 13 ] 
 Poweramp - Instalační chyba 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: úte 22.01.13 20:28
Příspěvky: 7
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Poweramp - Instalační chyba
Zdravím,

dnes mi vyjela aktualizace na Poweramp (Hudební přehrávač), dal jsem aktualizovat, ale aktualizaci jsem zrušil v půlce, protože mi spadl mobil a vypadla baterka (čistil jsem ho). Poweramp se odinstaloval, ale jakmile ho chci nainstalovat znovu, chvilku se instalace načítá a pak mi vyskočí tabulka : 'NEDOSTATEK MÍSTA' ve které je napsáno následující - 'Poweramp se nepodařilo nainstalovat. Odstraňte některé položky a opakujte akci.' . . Místa mám volného hodně, ale pořád ne a ne se nainstalovat. Zkoušel jsem i pročistit telefon, všelijaké čističe, ukončit vše v ZDBoxu, nic nepomohlo..Dokázal by někdo pomoct prosím ?
Děkuji za jakoukoliv radu.


sob 10.08.13 19:29
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 24.11.12 19:37
Příspěvky: 221
Poděkovali mu: 75 x
Medaile: 3
Writer silver (1) Reputation silver (1) Benefical bronze (1)

Příspěvek Re: Poweramp - Instalační chyba
Skúšal si telefón vypnúť a zapnúť? Keď nie, zresetuj a napíš progress :-)

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Obrázek
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


sob 10.08.13 19:36
Profil Skype
Nováček

Registrován: úte 22.01.13 20:28
Příspěvky: 7
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Poweramp - Instalační chyba
Vypnout a zapnout jsem zkoušel, reset se dělá jak a popřípadě vymaže mi to vše z telefonu že ?


sob 10.08.13 20:29
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 24.11.12 19:37
Příspěvky: 221
Poděkovali mu: 75 x
Medaile: 3
Writer silver (1) Reputation silver (1) Benefical bronze (1)

Příspěvek Re: Poweramp - Instalační chyba
Keď nepomohlo zapnúť a vypnúť, tak factory reset by som nedával, kým to nebude nutné.. Skús aplikáciu ešte nainštalovať a odinštalovať, vymazať niečo s internej pamäti mobilu a skúsiť znova, ak nepomôže skús sa odhlásiť z Google Play a naspäť prihlásiť, a nainštalovať :-)

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Obrázek
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


sob 10.08.13 21:17
Profil Skype
Nováček

Registrován: úte 22.01.13 20:28
Příspěvky: 7
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Poweramp - Instalační chyba
Ani jedno nepomohlo. :X


sob 10.08.13 22:18
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 24.11.12 19:37
Příspěvky: 221
Poděkovali mu: 75 x
Medaile: 3
Writer silver (1) Reputation silver (1) Benefical bronze (1)

Příspěvek Re: Poweramp - Instalační chyba
Tak, mám riešenie.. Brázdil som po fórach, a zistil som že to nerobí len tebe.. :-)
Choď do /data/data/com.maxmpz.audioplayer (alebo nejak tak), to com.maxmpz.audioplayer vymaž, choď na GP, a nainštaluj znova.. :-) táto chyba sa stane, ak nečakane prerušíš sťahovanie.. :-)

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Obrázek
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


sob 10.08.13 22:27
Profil Skype
Nováček

Registrován: úte 22.01.13 20:28
Příspěvky: 7
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Poweramp - Instalační chyba
Udělal jsem to co si řekl, šel na GP, začal stahovat, stáhl, začal instalovat a hodilo mi to zase chybu že 'Nedostatek místa v úložišti', ale toho místa tam mám fakt dost..


sob 10.08.13 22:53
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 24.11.12 19:37
Příspěvky: 221
Poděkovali mu: 75 x
Medaile: 3
Writer silver (1) Reputation silver (1) Benefical bronze (1)

Příspěvek Re: Poweramp - Instalační chyba
Tak neviem, skús ešte raz vymazať ten súbor v data, vypni a zapni mobil, skús nainštalovať.. Keď nepomôže, zostáva factory reset, ale všetko sa t vymaže, tak sa to podľa mňa kôli 1 app nevyplatí, radšej si stiahni winamp pro, keď nepôjde.. :-)

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Obrázek
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


sob 10.08.13 23:13
Profil Skype
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14813
Poděkovali mu: 4123 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Best uploader (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Poweramp - Instalační chyba
Tohle už je obehraná písnička se souborem .odex.
Když můžeš jít do data/data, tak předpokládám, že máš ROOT.
Takže stačí je spustit Lucky Patcher a nepotřebný soubor .odex se smaže sám.
Nebo ručně smazat v data/app soubor com.maxmpz.audioplayer-1.odex.

_________________
Obrázek

Obrázek


ned 11.08.13 10:23
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: stř 07.11.12 22:04
Příspěvky: 351
Poděkovali mu: 84 x

Příspěvek Re: Poweramp - Instalační chyba
Dá sa to vyriešiť aj cez app kde nieje potreba root. Stiahni si toto s GP:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

nainštaluješ a aplikácia slúži na premazávanie pamäti od zbytočných súborov. Prehebni si tým mobil a potom ho reštartni a skús ju znova nainštalovať. Ak toto nepomôže tak ako písali vyššie buď lucky patcher (je treba root) alebo obnovu továrnych nastavení/factory reset ;)

_________________
Sony Xperia P

- 4.1.2 / Honami MoonWalker HD™ / Nemesis Kernel
- 4.4.2 / CyanogenMod 11



Obrázek

Ak som Vám pomohol, tlačidlo "Poďakovať" poteší ;)



Z dôvodu kolapsu fóra všetky moje príspevky a poďakovania zmizli :/


ned 11.08.13 14:11
Profil
Nováček

Registrován: úte 22.01.13 20:28
Příspěvky: 7
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Poweramp - Instalační chyba
Zkoušel jsem všechny varianty, jak Lucky Patcher, tak ten CleanMaster, smazat celou složku com.maxmpz.audioplayer...A ani jedno nepomohlo, už nevím v čem bude ta chyba..


ned 11.08.13 16:01
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 24.11.12 19:37
Příspěvky: 221
Poděkovali mu: 75 x
Medaile: 3
Writer silver (1) Reputation silver (1) Benefical bronze (1)

Příspěvek Re: Poweramp - Instalační chyba
Tak, potom to vyrieši už len factory reset.. (Keď nie to, tak flash systému..) na tvojom mieste by som prešiel na iný prehrávač ;-) ale kď chceš tento, tak si zálohuj data a zresetuj phone.. :-)

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Obrázek
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


ned 11.08.13 16:25
Profil Skype
Nováček

Registrován: úte 22.01.13 20:28
Příspěvky: 7
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Poweramp - Instalační chyba
Obnovil jsem tovární nastavení..Díky za všechny rady.
Můžete LOCK.


Naposledy upravil Bison dne stř 21.08.13 23:55, celkově upraveno 1
Topic som zamkol, keĎ tak napíš mi SZ a ja ju obnovím ;)


stř 21.08.13 15:12
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.