|
|
Registrovat • FAQChat • Pravidla
• Hledat • Přihlásit se
|
|
|
Právě je sob 17.04.21 15:53
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
muf
Registrován: čtv 23.08.07 13:44 Příspěvky: 15 Poděkovali mu: 0 x
|
 contra evolution
schanim tuto hru plnou ne casove omezenou dekuji
|
úte 27.08.13 18:08 |
|
 |
MONT!
|
 Re: contra evolution
Je potřeba Lucky Patcher (nutný root) pro odstranění ověření licence. Není můj UP, netestováno.
_________________ OnePlus 6 / Samsung Gear S3 Classic / iPhone 7 (work) / Shield Tablet
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
|
úte 27.08.13 19:32 |
|
 |
toniwin
|
ztáhnul jsem si all about root, ale fakt netušim jak to mam udělat aby to šlapalo.
|
sob 14.09.13 11:50 |
|
 |
MONT!
|
Co znamená "stáhnul jsem si all about root"?  Pokud potřebuješ poradit s rootem, napiš do Poradny -> Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Btw. HTC obecně nejsou moc dobrá pro rootování, protože postup je poměrně složitý a ne vždy jdou navíc rootnout v závislosti na tzv. H-Bootu...doporučuji si nejprve o rootování tvého telefonu něco přečíst, mrknout na YouTube na videa apod...kvůli jedné hře ale rozhodně nemá cenu root dělat, to ji raději ožel.
_________________ OnePlus 6 / Samsung Gear S3 Classic / iPhone 7 (work) / Shield Tablet
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
|
sob 14.09.13 13:01 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|