|
|
Právě je ned 17.01.21 06:31
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
SaKunDrak
Registrován: stř 02.06.10 16:45 Příspěvky: 194 Poděkovali mu: 43 x Medaile: 3
|
 GAMECiH bez rootu.
Ahojte hledám něco jako gamecih ale aby nebyl nutný root. Trochu se rootu bojim. Foun (Ace S5830i) mám totiž ani ne 3měsíce starý,tak nechci přijít o záruka a se zásahy do systému mám špatné zkušenosti....No zpět k věci. Nebyl by teda nějaký GameCiH bez nutnosti rootu? Chci si hacknout Deer Hunter Challenge. PS: Byla by možnost Hexaeditnutí přes PC? [ Post made via Android ] 
čtv 05.09.13 09:19 |
|
 |
penthaler
Registrován: čtv 24.09.09 11:58 Příspěvky: 2699 Poděkovali mu: 1063 x Medaile: 5
|
 Re: GAMECiH bez rootu.
Ne - ne - ne... Bez rootu takový program neexistuje. Mimochodem s5830i jde root i unrootnout velmi jednoduše a rychle a žádný problém s tím není. Ale co tě musím varovat, gamecih, gamekiller a podobné aplikace na cheatování fungují jen s hodnotami ve hře, tj. nedokážou ti "přeskočit" misy, odemknout zamčené věci atd...  EDIT: ejsík 2.6.3? Tvl, taková verze droidu ani není xD
_________________ Twitter: @penthaler Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. ROOTed Taoshan with CM12
|
čtv 05.09.13 09:38 |
|
 |
SaKunDrak
Registrován: stř 02.06.10 16:45 Příspěvky: 194 Poděkovali mu: 43 x Medaile: 3
|
XD. Pente já si chci jen givnout hunter pointy a penize. Mise přeskakovat nechci  . Jen mě štve že ta nejlepší snajperka stojí HC. A btw. Freedom funguje i na hry nebo jen na Google Play? A je taky k Freedom nutnost rootu? [ Post made via Android ] 
čtv 05.09.13 09:46 |
|
 |
fastfeed
Registrován: sob 24.11.12 19:37 Příspěvky: 221 Poděkovali mu: 75 x Medaile: 3
|
No takže, ako písal Pent, bez rootu sa to nedá.. Návod, ako rootnuť tvoj mobil za pár sekúnd--stiahni si framaroot Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Nainštaluj, spusti, vyber exploit a zvoľ.. Malo by to fungovať, mobil by mal byť rootnutý, ale s uzamknutým bootloaderom. Ale to nevadí, gamecih nainštaluješ aj tak.. O záruku neprídeš, ak potom telefón flashneš, tak v servise nič nezistia [ Post made via Android ] 
čtv 05.09.13 09:50 |
|
 |
penthaler
Registrován: čtv 24.09.09 11:58 Příspěvky: 2699 Poděkovali mu: 1063 x Medaile: 5
|
Freedom je virtuální peněženka vyžadující root a funguje na x nákupech ve hrách, nikoli pro nákup aplikací (i když i to by možná šlo)...
Gamekiller je lepší volba, protože u toho ti nehrozí "zabanování" od Googlu xD (to je takový stav, kdy ti znemožní přístup k nim (ban na ID přístroje) a jediná možnost je formát, přehrání FW a už to nepoužívat) xD
EDIT: a root na S5830i je mnohem jednodušší i jeho UNROOT... mrkni na návody (otestováno doma)
_________________ Twitter: @penthaler Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. ROOTed Taoshan with CM12
|
čtv 05.09.13 09:52 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|