|
|
Právě je stř 21.04.21 18:57
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Zaoblené displeje pro iPhone 6?
Autor |
Zpráva |
milann70
|
 Zaoblené displeje pro iPhone 6?
Citace: Apple oznámil, že vyvíjí 4,7 a 5,5 palcové zaoblené displeje pro iPhone 6. Vydat je má ve druhé polovině roku 2014. Příští verze smartphonu od Applu budou dvě. První s 4,7 palcovým displejem a druhá s 5,5 palcovým displejem. Tyto obě velikosti budou ve Full HD, jak je u novodobých smartphonů zvykem.
Apple tento rok poprvé vydal dvě verze iPhonu (iPhone 5S a iPhone 5C) ve stejnou dobu, takže dva typy iPhonu v budoucnosti nebudou problém. iPhone je druhý nejprodávanější smartphone na světě. Doufáme, že zahnuté displeje budou budoucnost nejen pro smartphony ale i pro ostatní mobilní platformy. 
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
úte 31.12.13 01:57 |
|
 |
MHCsk
|
 Re: Zaoblené displeje pro iPhone 6?
Apple oznámil? Máš nejaký zdroj tejto informácie?
Každý, kto aspoň trochu pozná Apple vie, že toto sa určite nestane. Už len informácia, že jeden z iPhonov bude mať 5.5 palcový displej je smiešna.
_________________ An Apple a day keeps the doctor away.
|
stř 01.01.14 17:04 |
|
 |
believeme
|
 Re: Zaoblené displeje pro iPhone 6?
Citácia celého príspevku, skopírovaný text, iba ilustračné nezodpovedajúce foto, žiadny zdroj. Toto nie je novinka, ale spam.

|
stř 01.01.14 22:47 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|