My-mobile
Právě je ned 17.12.17 07:19

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 
 Messenger FB 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: čtv 06.11.08 17:56
Příspěvky: 19
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Messenger FB
AHojte, neviem ako popisat tento problem no v skratke je to nejak tak.

Dajme tomu ze dnes 21.1.2014 doobedu si pisem s ludmi na fb, napr s 2ludmi dlhu dobu. Vecer sa pripojim s mobilom na net a vsetky tieto spravy mi zacnu chodit. V kuse mi to zvoni, to drbnute kolecko mi vyskoci z boku a zacnu mi chodit vsetky spravy. Ak som nebol na nete na mobile dlhsiu dobu chodi mi to aj niekolko minut vsetko to seka....Neviem ako to mam deaktivovat. Priatelka ma iPhone tam jej nic take nechodi. Pride jej len nova sprava ak jej niekto nieco napise ale nechodia jej stare. Dakujem


úte 21.01.14 22:27
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.08.06 16:17
Příspěvky: 305
Poděkovali mu: 19 x
Medaile: 2
Member (1) Writer silver (1)

Příspěvek 
Co projít jak máš nastavenou aplikaci v telefonu?

Odesláno z mého EBM8000FP pomocí Tapatalk

_________________
Xperia Z2 & Xperia Z1


úte 21.01.14 22:40
Profil ICQ
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Messenger FB
pouzivej bud pc messenger nebo na mobilu, nebo ho nepouzivej vubec, protoze to je zbytecny zrout RAM i baterie.

problem je v tom, ze je to opravdu narocna aplikace, ktera ma povolen autostart, a pokud dlouho bezi na pozadi, a ty pouzijes jinou narocnou aplikaci, tak se messenger ukonci a uz nekomunikuje se serverem, pak ti ty zpravy prijdou se zpozdenim a opakovane - pokud jsi chatoval pres pc...

ja fb zavrhuju, i kdyz messenger mam uz nejaky patek (asi tak 3tydny) a zatim sem neshledal zadny problem - vetsina mi pise prea whatsapp nwbo twitter xD

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


úte 21.01.14 22:43
Profil Twitter Facebook
Nováček

Registrován: čtv 06.11.08 17:56
Příspěvky: 19
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Messenger FB
gen-an: na mobile ziadne nastavenie ohladom toho nie je: su tma len blbosti ako location, chat heads...proste nic kde by sa to dalo vypnut

penthaler: viem ze je to neskutocny zrut a este k tom ked mam len 512 ram. Nejak ho casto nevyuzivam no po tom co fb aplikacia znemoznila citanie sprav to ide len cez messenger a vzdy tukat fb do prehliadaca aby som si pozrel spravu sa mi nechce...Preto som ho naisntaloval. Takze ak dobre rozumiem bude mi to chodit vzdy ked pouzijem inu aplikaciu a messenger sa vypne :D. Asi by to chcelo novy mobil lebo tento ma uz serie ta 512tka ramkaje strasne malo. Este ked tam mam ICS...Dik :)


stř 22.01.14 11:26
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.08.06 16:17
Příspěvky: 305
Poděkovali mu: 19 x
Medaile: 2
Member (1) Writer silver (1)

Příspěvek 
Nastavení tam teda rozhodně je... V levým horním rohu sou tři vodorovný čárky, na ty zmáčkneš a sroluješ dolů kde sou různý nastavení...

Odesláno z mého EBM8000FP pomocí Tapatalk

_________________
Xperia Z2 & Xperia Z1


stř 22.01.14 12:57
Profil ICQ
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Messenger FB
Jestli jedes na G300 jako ja, necekej zazraky. Ja s nim ale problemy nemam, sice jedu na CM9 a mam nejaky ten zRAM na navyseni RAM, ale FB Mess jede normalne.

Je ale fakt, ze to je nedoreseny, protoze kdyz si pisu na pc pres prohlizec, tak mi to cinka i v mobilu, a vetsinou jen tehdy, kdyz je zamknuty displej.

OT - Podobny problem mam s email klientem, prijde mi mail, zkouknu v pc a v dobe aktualizace v tel mi ten samy mail hodi jako novy ...

Tohle resim tak, ze pc na maily a ani na fb pokec nevyuzivam, a tim neni problem s opozdenim nebo se zdvojovanim ;)
zkus to, pomuze. a nebo ten fb mess smaz xD

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


stř 22.01.14 15:56
Profil Twitter Facebook
Nováček

Registrován: čtv 06.11.08 17:56
Příspěvky: 19
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Messenger FB
Ano nastavenia tam su, ale myslel som to tak ze to nastavenie ktoremi treba tam nie je...

penthaler: Dnes som presiel z B935 na B952 cez nejaku australsku cize mi to hlasi nejakych 100MB+volneho miesta uz to aspon neseka :D.
Dakujem poskusam tvoju radu, mozete to locknut :-)


Naposledy upravil MONT! dne stř 22.01.14 22:31, celkově upraveno 1
Pokládám to tedy za vyřešené...LOCK. Kdyby byl problém, napiš SZ.


stř 22.01.14 20:15
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Yahoo [Bot] a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.