Registrován: ned 17.06.07 09:07 Příspěvky: 14196 Poděkovali mu:4159 x Medaile: 7
Modern Combat 4
Windows Phone 81 Gb
zdroj: z cd.
Citace:
Action FPS game is back on smartphone with a new chapter to push the boundaries of mobile gaming even further. In the wake of nuclear warfare, the only chance to avoid global devastation is in the hands of the few elite soldiers who must track down and rescue the world’s leaders from a frighteningly familiar terrorist group.
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
čtv 08.05.14 10:28
Luky
Registrován: ned 11.11.12 19:36 Příspěvky: 481 Poděkovali mu:278 x
Re: Modern Combat 4
Nefunkční