|
|
Registrovat • FAQChat • Pravidla
• Hledat • Přihlásit se
|
|
|
Právě je pát 22.02.19 05:24
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
přilepeni displeje Evo 3D
Autor |
Zpráva |
wortos
Registrován: pát 17.11.06 16:28 Příspěvky: 479 Poděkovali mu: 73 x Medaile: 3
|
 přilepeni displeje Evo 3D
zdravim chlapi .. mam HTC Evo 3D jako sekundarni mobil , vymenil jsem u toho digitizer a po prilepeni oboustranou paskou (primo na displeje) se mi jak kdyby displej z vrchu uvolnuje a vycnivá tak 0.5mm .. ted k problemu displej mi blbne , dotyk dela takove cary ktere pri dotyku v urcitem miste nereaguje je to jak kdyby pruh 1cm na displeji .. Ale jakmile primačknu vrchni čast digitizeru hlouběji do mobilu zpatky tak 1mm tak displej reaguje uplne v poradku ..pak se zase po nejake chvilce cca 2 min vysune samovolne odlepuje ci co .. mobil stale jede v pohode ale treba za hodinu zase blbne dokud neprimacknu tu vrstvu .. no a moje otazka zni co kdyz nakapu sekundove lepidlo do te hrany digitizeru a pritlačim , nemuže to lepidlo poškodit digitizer ? udrži to lepidlo aby se uz digitizer neodlepoval ? je možne že sem tam pri lepeni nechal zbytek stare pasky co když to odlepim nepoškodi to dotyk poněvadž nahoře jsou pravě takove spoje elektroniky .. prosim o vyjadřeni rady jak postupovat děkuji 
_________________ ----------------------- jsem všude zdejší  -----------------------
|
sob 10.05.14 07:57 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|