Gameloft oznámil, že čoskoro vydá pokračovanie série známej RPG hry - Dungeon Hunter 5. Hra bude obsahovať nový multiplayer systém. Mala by vyjsť ako na iOS, tak i na Android a bude pravdepodobne free-to-play, ako je to u Gameloft v poslednej dobe zvykom.
Registrován: ned 18.01.09 13:30 Příspěvky: 263 Poděkovali mu:10 x Medaile: 2
Re: Dungeon Hunter 5 [iOS, Android]
To už je blbý fór, už 4ka byla po několika úrovních bez investice nehratelná. Bojím se, že 5ka pojede ve šlépějích 4ky. Graficky mi to přijde stejné jak 4ka. A buď se mi to zdálo nebo jsem slyšel zmínku o tvorbu vlastních dungeonů a útoku na ostatní hráče? Něco jako Mighty Quest for Epic Loot.
_________________ <3 I když jsme zevnějšku všichni odlišní, zevnitř jsme stejně všichni nádherní <3
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
nemužu si pomoct ale engine mi přijde totožny jak DH4 žadna změna :/ no jsem važně zvědavej jestli to nedodrbou jak DH4 tam jsem se dostal na 19Lvl max pak už to nešlo bez plateb
_________________ ----------------------- jsem všude zdejší -----------------------
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník