|
|
Právě je ned 11.04.21 13:25
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
Solitaire Whizz Compendium
Autor |
Zpráva |
milann70
|
 Solitaire Whizz Compendium
Solitaire Whizz Compendium v2.1.0Požadavky: iOS 9.0 or later. Compatible with iPad.Popis: Citace: THIRTY-TWO GAMES IN ONE! The ultimate comprehensive, great value solitaire collection for your iPad: 32 addictive solitaire/patience card games in one a single app! No hidden extra purchases! For ONE single purchase, get ALL games, including Free Cell (Windows solitaire), Klondike (classic solitaire), Pyramid 13, Poker Solitaire, Yukon, Spider, Golf, Russian Solitaire and a host of other games! All with high-quality retina graphics, turn tips, auto-complete, scrolling/zooming, sound effects/animation... Screen: Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
čtv 03.11.16 03:36 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|