|
|
Právě je ned 11.04.21 13:33
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
milann70
|
 Warrior Chess HD
Warrior Chess HD v1.26.2Požadavky: iOS 7.0 or later. Compatible with iPad.Popis:Citace: Vítejte ve světě bojového šachu !. Zahrajte si šachy v tomto nádherném 3D světě s vysokým rozlišením. Screen: Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
pon 17.07.17 01:43 |
|
 |
milann70
|
 Re: Warrior Chess HD
Warrior Chess HD v1.26.2Požadavky: iOS 7.0 or later. Compatible with iPad.Co je nového:· AI improvements · Various bug fixesStahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
pát 21.07.17 11:49 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|