Registrován: ned 17.06.07 09:07 Příspěvky: 13897 Poděkovali mu:3535 x Medaile: 6
Re: Váš momentálně nejoblíbenější song?
Petr Novák GEORGE&BEATOVENS protože po textové stránce na něj NIKDO NEMÁ Iron Butterfly:In-A-Gadda-Da-Vida,BLACK SABBATH Under the sun,Deep Purple Perfect stangers(v zhledem k věku zde asi dokonalost) a jinak POUZE 70sátá leta.V říjnu budou Deep Purple v Olmicu a to mě bude zase 15ct let
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem..
sob 13.02.10 23:11
Gwendoline
Registrován: sob 12.12.09 16:01 Příspěvky: 141 Poděkovali mu:3 x Medaile: 1
nejlepší track z celýho Supa
ned 14.02.10 11:23
kookek
Registrován: ned 19.04.09 18:04 Příspěvky: 171 Poděkovali mu: 0 x
A Stará Pecka od BluR
A Mladší pecka od RedHotů
A Nakonec
_________________ Tati,je pravda ze online Chaty degeneruji lidi?
OMG,IMHO,LOL?
GM 11 Přímo ZDE
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Mam Copyright na tyto smajly: o_O a ._. . Kdo je pouzije dostane na hubu
No já si poslechnu rád to co fricky a Warle, ale ja už jsem psal na G4A, teď mě šíleně chytl song Blood to Bleed od Rise Against (Pak vám sem časem upnu i muj kytarovej cover ) Oficialní video není:
Nejvíc žeru to sólo to si furt pískám
_________________ Kdo smrdí, s tím se bavit nebudu.
pon 15.02.10 16:49
Poky95
Registrován: sob 21.02.09 15:14 Příspěvky: 2825 Poděkovali mu:205 x Medaile: 3
Stále hodně poslouchám Eluveitie - Everything remains as it never was, pro mě jednoznačně album měsíce.
Registrován: sob 03.01.09 14:21 Příspěvky: 2278 Poděkovali mu:176 x Medaile: 6
Když jsme u toho DnB...tohle stojí za poslech, popravdě nemám rád ten styl DnB co sem dal Enjoy...mám radši něco melodičtějšího