|
|
Právě je pát 27.04.18 00:17
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Spuštění her bez přístupu k netu
Autor |
Zpráva |
Rdw
|
 Spuštění her bez přístupu k netu
Ahojte. Jsem u androidu nový (pořídil jsem si S Galaxy S2) a chtěl jsem se něco zeptat: Mám v tlf stáhnutou FIFU 12, hra mi jede v pohodě ale vadí mi, že pokaždé, když ji zapnu, tak se nespustí bez chvilkového přístupu na net. K dyž jsem na wifi, tak není problém, lae když jsem odpojený, tak nejede - black screen. Mobilní internet od operátora mám zablokovaný (moje vlastní rozhodnutí - špatná zkušenost) a vadí mi, že třeba někda na cestě, kde není k dispozici wifi, si nezahraji...neexistuje nějaká finta, jak to obejít? děkuji moc za odpovědi...
|
ned 09.12.12 22:54 |
|
 |
klokan252
Registrován: pát 27.08.10 09:12 Příspěvky: 302 Poděkovali mu: 71 x Medaile: 3
|
 Re: Spuštění her bez přístupu k netu
Musis nájsť offline crack.
Odoslané z HTC Desire S cez Tapatalk 2
pon 10.12.12 08:34 |
|
 |
MONT!
|
Jak říká klokan, potřebuješ offline verzi hry - zde ji máš: Není můj up, netestováno. Postup je následující: Nech si v telefonu nainstalovánu verzi, co máš a normálně to zkus přeinstalovat tady tou verzí, kterou jsem ti sem hodil. Vypni přístup k netu a mělo by to jet. Pokud nejede, tak musíš stáhnout tuto verzi hry (online): Nainstalovat ji, zapnout wi-fi a stáhnout data. Pak stáhneš tu offline verzi (tu první) a normálně to dáš přeinstalovat. Vypneš data a jedeš 
_________________ Samsung Galaxy S8+ / Huhňavej Y6 / Shield Tablet
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
|
pon 10.12.12 10:15 |
|
 |
Rdw
|
Díky moc, funguje... MONT!: OK, v tom případě lock & trash
|
pon 10.12.12 12:31 |
|
 |