Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
sob 25.10.08 15:04
Manfred
Re: Team Fortress 2
Cauvec vsichni. Zkousel jste to nekdo stahovat? Me to pri instalovani pise asi pri 80% chybu, ze tam je poskozenej soubor. Funguje vam to? Ze bych to kdyztak stahl znovu. Diky vsem
Jasne, ze to funguje. Oba odkazy jsou funkcni. Ja stahoval tu verzi 1.0.0.0 a pote full patch a kamos stahoval tu full verzi rovnou 1.0.4.1 a taky mu to fungovalo. Stahni tu uplnou full verzi je pry lepsi nez ta, kterou jsem stahoval ja.
PS: Mas asi nestabilni internet, ze Ti to stahlo spatne. Pripadne nespolehlivou RAM, delal sis Memtest? Nebo HDD s vadnymi sektory (to asi ne, takove disky se hned vyhazuji a davaji nove, jelikoz stoji par korun)? Stahni znovu snad Ti to pujde.
sob 01.11.08 18:41
Manfred
Uz to je v poho, opravil jsem to ve winraru. Jojo kdyz sem to tahal tak v 50% sem mel full disk, tak se umazal a tahal dal, tohle se mi stalo uz nekolikrat. Takze v pohode valim Muj nick: Manfred :D Diky
Aby jsi mohl hrat TF2 na non-steam tweetyserveru, tak musis mit nainstalovany Pacsteam: Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
sob 01.11.08 20:09
Manfred
JJ, to prave mam uz rok, hraju Gmod takze TF2 je v pohode Jinak moc dekuju za linky! Rychlost nej
Pokud hrajete TF2 přes non-Steam a chtěli byste zbraně za achievmenty (které nedostanete, i když achievementy splníte), stáhněte si tento archiv a soubory z něj nakopírujte do složky tf/cfg ve složce, ve které máte naistalované TF2. Zbraně (Medic, Pyro, Heavy) měníte ve spawnpointu stisknutím F1, F2, F3. Nemusíte mít splněné achievmenty Jinak je to supr hra (díky, Lachty ) a uvažuji o koupi, abych nemusel využívat podobné podvody
Rovnou, ale jdou vyměnovat jen ve spawnu. A je tam menší problém, že zbraně na blízko (ty nové) se ti objeví, jen když máš u sebe nějakou novou na dálku. Aspoň u Heavyho to takhle fungovalo (do zbraní na dálku počítat i Sendvič ).
_________________ "When I get sad I stop being sad and be awesome instead. True story."
Toto jsem hral u kamose. Jestli vam to pripada jak kreslena kravina tak zdani klame je tam na vyber dost postav ktere muzete behem hry menit, ale pokazde az zemrete. A kazda ma svoje ojedinele moznosti.
_________________ Žij svůj život dokud můžes a nikdy se neohlížej, protože bys mohl přijit na to, že svět neni takovy jak se na první pohled zdá.
Teda ten dnešní update... Spy je teď docela dost imba a ty Level 3 Dispy a Porty jsou taky docela silný. Vsadím se, že u toho Spye ten update vrátí co nejdříve zpátky.
_________________ "When I get sad I stop being sad and be awesome instead. True story."
pát 12.12.08 20:53
Allas
ja uz to mam skoro rok kupene a je to krasa... suhlasim ze spy je teraz dost silny a v pripade ze to vratia naspat tak mi zostava povedat len ze to bol pekny den za spya . Btw cez ten cracknuty steam ide hrat gmod na normalnych serveroch? Potom by som to mohol odporucit kamaratovi nech to moze hrat somnou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků