FAQ · Hledat


Předchozí téma | Následující téma
Stránka 5 z 5 [ Příspěvků: 97 ]
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Odeslat nové téma Odeslat odpověď
Verze pro tisk

Navigon - řešení problémů, poradna, informace

Offline
Nováček
Registrován: sob 16.08.14 18:46
Příspěvky: 11
Profil 
pát 10.07.15 15:11 Příspěvek
Dobře díky, takže pro Android kitkat použít verzi MN7.4 and above. Já jen, že navigaci používám dost často a nechci tam nic co by se mi pak hádalo. Zatím nej. navi.co jsem kdy měl:)

[ Odeslano z Android ] Obrázek

//EDIT

Tak ted koukam,ze nizsi verze: Map Drawer below ma vetsi obsah dat nez vyssi verze:Map Drawer above. Tak su z toho jelen a nevim ktery Map Drawer zkopirovat :shock:
Poslední příspěvek


Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace

Offline
Nováček
Registrován: úte 17.02.15 19:28
Příspěvky: 12
Profil 
sob 18.07.15 13:56 Příspěvek
Zdravím, funguje Navigon i na LG G3 5.0 ? Díky.


Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace

Offline
V.I.P.
Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14845
Profil 
sob 18.07.15 17:37 Příspěvek
G3 nemám, ale nevidím jediný důvod, proč by Navigon neměl fungovat.
Jede v pohodě od 2.3.3 do 5.0.
Jediný problém jsou dvousimkáče, protože licence je vázána na IMEI.


Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace

Offline
Nováček
Registrován: ned 27.07.14 08:42
Příspěvky: 20
Profil 
ned 02.08.15 09:07 Příspěvek
Ahoj díky ti za Navigona chci se tě zeptat,stahnul sem tu poslední verzi včetně mapy ČR. Mam tam nahrát mapu z Q2/2015 z Fresh maps nebo tam mam nechat tu co si to stáhlo z netu?. :-) ;)


Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace

Offline
V.I.P.
Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14845
Profil 
ned 02.08.15 11:10 Příspěvek
Jak chceš, můžeš, ale potom musíš vyměnit všechny nfs soubory v telefonu za soubory z Q2/2015.
Jinak telefon mapu "neuvidí".


Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace

Offline
Nováček
Registrován: ned 27.07.14 08:42
Příspěvky: 20
Profil 
ned 02.08.15 17:04 Příspěvek
Ano tohle znám,jen se ptám,protože si tu kdysi uváděl ,že mapy stáhlé přes Fresh sou novější. 8-)


Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace

Offline
Nováček
Registrován: pát 10.07.09 08:21
Příspěvky: 1
Profil 
ned 02.08.15 20:16 Příspěvek
Ahoj, po instalaci mi to napíše, že aplikace nebyla zakoupena a tak dojde k jejímu zablokování. Nevíte co s tím? Sony Xperia M, uloženo na SDkartě.
Předem díky za radu.



Naposledy upravil MONT! dne ned 02.08.15 20:16, celkově upraveno 1

Přesunuto do správného tématu...příště prosím pořádně čti i začátek tématu v sekci Programy ;)...díky za pochopení.



Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace

Offline
V.I.P.
Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14845
Profil 
ned 02.08.15 20:30 Příspěvek
@martin32
Ano, mapy z Navigon Fresh jsou vždy aktuální.
Problém je, že u map stahovaných v telefonu nejsme schopni určit verzi,
alespoň já to neumím, takže nikdy nevíme verzi.

@polder
Zkus instalaci ještě jednou, odinstaluj aplikaci i složku Navigon.
Všechny zde postované verze jsou 100% funkční.
Může se stát, že budeš patřit mezi 1% uživatelů, kteří z neznámého důvodu aplikaci nenaistalují.
Neměl jsi někdy nainstalovanou nějakou starší verzi ?
Licence je vázána na IMEI telefonu, tam by mohl být problém.
Ještě jednou projdi a vyčisti telefon od všeho s Navigonem a zkus novou čistou instalaci.


Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace

Offline
Nováček
Registrován: ned 27.07.14 08:42
Příspěvky: 20
Profil 
stř 11.11.15 12:06 Příspěvek
Ahoj stáhnul sem poslední verzi a děkuji za Navigona.Píšeš, že shop je odemknutý,ale když tam vlezu,napíše to chyba zkontrolujte internetové připojení. Ono to je funkční pouze na mobilních datech?. Já mam pouze Wifi. :o


Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace

Offline
V.I.P.
Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14845
Profil 
stř 11.11.15 22:39 Příspěvek
Ano, shop je odemknutý.
To znamená, že všechny položky, které lze zakoupit, jsou již obsaženy v navigaci a jsou v shopu označeny žlutým zatržítkem.
Takže trochu nechápu dotaz, co chceš stahovat?
Jinak samozřejmě to funguje i na wifi.


Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace

Offline
Nováček
Registrován: ned 27.07.14 08:42
Příspěvky: 20
Profil 
čtv 12.11.15 13:52 Příspěvek
Já sem to nepochopil, proto to nechápeš :-) . Tak v tom případě se mi neoběví ta nabídka v shopu a napíše to vyskytla se chyba,zkontrolujte připojení a to mam zaplou Wifi.


Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace

Offline
V.I.P.
Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14845
Profil 
čtv 12.11.15 23:46 Příspěvek
Takhle to má vypadat.



Pokud to nevidíš, tak jediná rada - nová instalace.


Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace

Offline
Nováček
Registrován: ned 27.07.14 08:42
Příspěvky: 20
Profil 
sob 14.11.15 09:58 Příspěvek
:( ano toto nevidim.zkusím novou instalaci,ale vše se stáhlo,data mapy. jede to ,jen nevidím tu nabídku v shopu.


Re: NAVIGON Europe

Offline
Nováček
Registrován: pát 11.03.16 20:59
Příspěvky: 3
Profil 
sob 12.03.16 23:08 Příspěvek
Matrix_One píše
Vyřešeno - na dvousimkáči to nerozchodíš.


Dnes jan 13.3.2016, nainstaloval jsem to na fungl nový Samsung Galaxy J7 SM-J700H DUAL sim.... a nejakým zázrakem to funguje, zitra to zkusim Samsung Galaxy Grand Prime G531H taky Dual Sim


Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace

Offline
V.I.P.
Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14845
Profil 
čtv 31.03.16 09:23 Příspěvek
[MM]Instalace navigace na paměťovou kartu

Pokud instalujete na OS 6.0+, nemáte možnost vybrat úložiště a navigace se instaluje do vnitřní paměti telefonu.
Vyzkoušel jsem na verzi 8.70 po kompletní instalaci a spuštění navigace, přesunout složku Navigon z vnitřní paměti na kartu.
Navigace funguje s jedinou výjimkou, nelze v telefonu stahovat další mapy.
Vyskočí hláška:



Po opětovném přesunutí složky Navigon do vnitřní paměti lze další mapy stahovat.
Potom stačí složku Navigon vrátit na paměťovou kartu.
Všechny operace jsem prováděl přímo v telefonu pomocí


Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace

Offline
Nováček
Registrován: sob 16.08.14 18:46
Příspěvky: 11
Profil 
čtv 20.10.16 15:58 Příspěvek
Zdravim,takze se tu uz nedočkáme nove aktualizace na Navigon? 13.10 vysla nova verze 5.8.0.. Nevi někdo kde hledat jiné forum kde se resi Navigon. Diky


Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace

Offline
Nováček
Registrován: pát 16.11.18 17:22
Příspěvky: 1
Profil 
stř 21.11.18 21:21 Příspěvek
mam verziu Navigon 4,5 som s nou maximalne spokojny a nechcem menit za novsiu
zial mapy postupne prestavaju byt aktualne a ked som stiahol mapy na verziu v8.9.2 Amazon v tomto prispevku (vid lionk nizsie), zistil som ze hoci som skopiroval aj NFS presne podla navodu tak mi proste nefunguju ako keby ani ziadne mapy nemal
musel som vratit skrz zalohu do povodneho stavu
rad by som teda vedel ako aktualne mapy upravit aby fungovali v starsom Navigone
Kód

zda sa ze problem je hlavne v tom ako vytvorit NFS k beznym mapam

na dalsom mobile som skusil rozbehat posledne verziu v8.9.2 Amazon ale ani ta mi nefungovala - chce to stahovat mapy, dokonca stiahne si mapy z webu ale ani tie nefunguju
Nahoru

Odeslat nové téma  Odeslat odpověď
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Stránka 5 z 5 [ Příspěvků: 97 ]
Předchozí téma | Následující téma

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků





Hledat
Přejít na
 




Zobrazit pro
Mobil | Klasicky