FAQ · Hledat


Předchozí téma | Následující téma
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 15 ]
Odeslat nové téma Odeslat odpověď
Verze pro tisk

modrá obrazovka

Offline
Nováček
Registrován: úte 01.01.13 22:30
Příspěvky: 43
Bydliště: Budovatelů
Profil 
pon 29.12.14 08:20 Příspěvek
Ahoj nevěděl by tu někdo co znamená, když se pc restartuje a skočí tam modrá obrazovka. Teď už se mi i seká. Potřeboval bych vědět co to vůbec je za chybu.
Děkuji
Poslední příspěvek


Re: modrá obrazovka

Offline
Profesionál
Registrován: úte 01.01.13 22:35
Příspěvky: 274
Bydliště: Hradec Králové
Profil   
pon 29.12.14 13:02 Příspěvek
Pokud myslíě bluescreen of death, tak to může mít spoustu příčin, vadný hardware, nějaké problémy s ovladači nebo nějaké takové věci. Podívej se, jaký kód chyby to napsalo, vyhledej v Googlu a můžeš částečně zjistit, čím to je.


Re: modrá obrazovka

Offline
Moderátor
Registrován: ned 11.11.12 19:36
Příspěvky: 481
Bydliště: Nové Město na Moravě
Profil    Steam 
úte 30.12.14 12:25 Příspěvek
Řekni nám prosím specikace počítače a až tam skočí, modrá obrazovka, BSOD, tak ji vyfoť, povíme ti co dál většinou se jedná o problém nějteré komponenty nebo špatného ovladače.


Re: modrá obrazovka

Offline
Nováček
Registrován: úte 01.01.13 22:30
Příspěvky: 43
Bydliště: Budovatelů
Profil 
úte 30.12.14 21:36 Příspěvek
dobře díky. Až to naskočí hned pošlu


Re: modrá obrazovka

Offline
Nováček
Registrován: úte 01.01.13 22:30
Příspěvky: 43
Bydliště: Budovatelů
Profil 
pon 05.01.15 16:13 Příspěvek
pošleš mi pls email kam ti mam poslal tu fotku?


Re: modrá obrazovka

Offline
Moderátor
Registrován: ned 11.11.12 19:36
Příspěvky: 481
Bydliště: Nové Město na Moravě
Profil    Steam 
pon 05.01.15 19:47 Příspěvek
Nahraj ji na
Kód
pokud nechceš tak
Kód


//EDIT



Chyba ovladače, instaloval si nějaký v poslední době?


Re: modrá obrazovka

Offline
Nováček
Registrován: úte 01.01.13 22:30
Příspěvky: 43
Bydliště: Budovatelů
Profil 
pon 05.01.15 19:55 Příspěvek
Ja nic neinstaloval. Jedine grafickou kartu, ale to jsem instaloval ovladac z cd, ktery je primo ke graficke karte

[ Odeslano z Android ] Obrázek

//EDIT

Ted uz se mi pc ani nerozbehne. Porad se restartuje a nebo se mi sekne na plose


Re: modrá obrazovka

Offline
Moderátor
Registrován: ned 11.11.12 19:36
Příspěvky: 481
Bydliště: Nové Město na Moravě
Profil    Steam 
pon 05.01.15 20:01 Příspěvek
Zapoj PC na integrovanou grafiku, pokud pujde tak tak odinstaluj všechny ovladače všech GK. Je možné že se ti to hádá. Po odinstalaci připoj grafiku a nainstaluj aktualní ovladače ze stránek výrobce.


Re: modrá obrazovka

Offline
Nováček
Registrován: úte 01.01.13 22:30
Příspěvky: 43
Bydliště: Budovatelů
Profil 
pon 05.01.15 20:42 Příspěvek
Sorry ze se tak blbe ptam, ale co znamena GK? Jo a nemuze to bejt zdrojem. Pac mi zacal nak vrcet

[ Odeslano z Android ] Obrázek


Re: modrá obrazovka

Offline
Moderátor
Registrován: ned 11.11.12 19:36
Příspěvky: 481
Bydliště: Nové Město na Moravě
Profil    Steam 
pon 05.01.15 20:57 Příspěvek
GK = Grafická karta, všechno je možné, pokud nepomůže to co sem psal, odkážu tě jinam.


Re: modrá obrazovka

Offline
Nováček
Registrován: úte 01.01.13 22:30
Příspěvky: 43
Bydliště: Budovatelů
Profil 
úte 06.01.15 05:45 Příspěvek
Dekuju zkusim to dneska ci zitra. Pak napisu

[ Odeslano z Android ] Obrázek


Re: modrá obrazovka

Offline
Profesionál
Registrován: úte 01.01.13 22:35
Příspěvky: 274
Bydliště: Hradec Králové
Profil   
úte 06.01.15 20:06 Příspěvek
Taky bys možná mohl zkusit spustit Windows v nouzovém režimu a tam něco udělat s těmi drivery.. Při zapínání zmáčkni nějaké tlačítko, co ti to tam píše, že máš zmáčknout pro vstup do boot menu a tam bys to měl moct vybrat..myslím


Re: modrá obrazovka

Offline
Pokročilý
Registrován: ned 24.07.11 14:31
Příspěvky: 116
Bydliště: Praha
Profil 
čtv 20.08.15 06:25 Příspěvek
Tohle mi začal dělat PC když odcházela deska. Modrá obrazovka, záseky a následně už nenaskočil.

[ Odeslano z Android ] Obrázek


Re: modrá obrazovka

Offline
Nováček
Registrován: pát 12.07.19 15:36
Příspěvky: 3
Profil 
pát 12.07.19 16:08 Příspěvek
i mně to dělá sem tam, většinou stále po update. naskočí mi modrá obrazovka, na které je napsáno we have run into some error, a% se odečítají. Co by to mohlo znamenat?


Re: modrá obrazovka

Offline
Uploader
Registrován: pát 06.03.15 18:06
Příspěvky: 877
Profil 
pát 12.07.19 22:36 Příspěvek
Může to způsobovat více věcí. HDD, základní deska... Hodit do servisu a čekat na ortel (ne na skupinu :lol: )
Nahoru

Odeslat nové téma  Odeslat odpověď

Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 15 ]
Předchozí téma | Následující téma

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků





Hledat
Přejít na
 




Zobrazit pro
Mobil | Klasicky