FAQ · Hledat


Předchozí téma | Následující téma
Stránka 1 z 4 [ Příspěvků: 70 ]
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Odeslat nové téma Odeslat odpověď
Verze pro tisk

[1.0.0] Mineria - with saving (Oficiálně vydáno)

Offline
Pokročilý
Registrován: ned 25.07.10 17:44
Příspěvky: 116
Profil 
pát 11.05.12 18:00 Příspěvek
Ahoj znáte minecraft a máte jen mobil s javou? tak zkuste Minérii :)
ObrázekObrázekObrázek
V plné velikosti: , ,
Jak vidíte zatím je tam jen pár bloků

Statické
láva,bedrock,stone,tráva,zlato,stříbro,diamant,sklo (moc nejde vidět :D),redtorch
Funkční bloky
redstone,piston

- je to v izo(3D -> 2D) podlehu
- zatím je jen plocha tu co vidíte
- po kliku na poslední políčko v inventáři 3 tečky se objeví větší inventář

Prosím pište bugy které objevíte a posílejte obrázky co jste vytvořily :) je to ve fázi Alfa 0.2.3

Ovládání
pohyb - směrové šipky nebo 2,4,6,8
položení bloku - 5 nebo OK
smazání bloku - 0 nebo Clear
pohyb v dolním inventáři - 7,9
pohyb v velkém inventáři - 2,4,6,8 výběr a zavření 5

Piston
- tento zřejmě jediný funkční blok který zde zatím je umí posunout blok nahoru o jedno místo aktivuje se položením redtorch pod, na něj nefunguje ;)

Není dokončeno ukládání :( ale později bude vše :)

Dělá na tom: Natsu

Kód


Nepřeji si aby někdo bez mého písemného souhlasu uploadoval Minérii na jiné servery děkuji. Na serveru uložto vidím kolik lidí si to stáhlo a když to bude i jinde tak nebudu vědět přesně ;)


Naposledy upravil hráč dne pon 18.03.13 18:26, celkově upraveno 14
Poslední příspěvek


Re: Mineria - alfa

Offline
Nováček
Registrován: úte 25.11.14 17:40
Příspěvky: 6
Profil 
úte 15.05.12 17:46 Příspěvek
Je to super, :) diky moc dlouho jsem neco takovyho hledal. Ale jak mas vyber tu zlutou krychli tak bych ju dal červene, proti tomu nebi neni videt. Promin za diakritiku, pisu z mobilu.

[ Post made via Windows Smartphone ] Obrázek


Re: Mineria - alfa

Offline
Pokročilý
Registrován: ned 25.07.10 17:44
Příspěvky: 116
Profil 
úte 15.05.12 19:59 Příspěvek
neboj přidám to do nastavení až zjistím(sprovozním) jak se dá do javy(J2ME) něco uložit :D


Re: Mineria - alfa

Offline
Nováček
Registrován: úte 25.11.14 17:40
Příspěvky: 6
Profil 
stř 16.05.12 05:43 Příspěvek
A jeste jsem se dival ze tam mas v .jaru treba kaktus a spoustu itemu :D :D tak doufam ze to vyuzijes xD

[ Post made via Windows Smartphone ] Obrázek


Re: Mineria - alfa

Offline
Pokročilý
Registrován: ned 25.07.10 17:44
Příspěvky: 116
Profil 
stř 16.05.12 15:19 Příspěvek
jasně že to využiju teď právě ale chci hlavně ukladani nastavení pak zvětšit mapu na 60x60x20 zatím a nakonec ještě předměty předělat abych je mohl přidávat hned :)


Re: Mineria - alfa

Offline
Nováček
Registrován: pon 11.10.10 16:35
Příspěvky: 17
Profil 
stř 16.05.12 19:02 Příspěvek
zatial najlepsia verzia mc na javu. S tymto si na mna urobil. Staci zvacsit mapu a pridat suroviny. Len tak dalej

[ Post made via Mobile Device ] Obrázek


Re: Mineria - alfa

Offline
Pokročilý
Registrován: ned 25.07.10 17:44
Příspěvky: 116
Profil 
pát 18.05.12 22:39 Příspěvek
Verze 0.4.0 Beta
+ Větší mapa
+ Lepiví piston
+ Dotykové ovládání (Otevřete stisknutím obrázku ruky)
+ Větší inventář (Přemístěte se v dolním inventáři na poslední položku a dejte OK[5] a jste tam)
Kód

P.S: :D vím sice že to píšu jako kdyby se to furt aktualizovalo ale je to pořád ten samý soubor ale tak po troškách si zpomínam co sem tam vlastně přidělal :D

Těšte se rozchodil jsem ukládání do databáze takže dělám nastavení (bude i nastavení ovládání) :)


Re: [0.4.0] Mineria - beta

Offline
Pokročilý
Registrován: ned 25.07.10 17:44
Příspěvky: 116
Profil 
ned 20.05.12 14:50 Příspěvek
Nastavení už se rýsuje a půjde nastavit hodně věcí ;)

Obrázek


//EDIT

Verze 0.4.5 Beta
+ Možnost nastavit barvu výběrového bloku
+ Nastavení ovládání
--+ Automatické nastavení
---+ Používám joistick
---+ Používám čísla
+ Zprovozněno tlačítko autoři (Nezapomeňte se podívát!!!)
+ Už se generuje povrch tak že nad sebou máte asi 6 bloku místa ;)
Kód

Pokud sem na něco zapomněl tak dopíšu později :)
Za chvíli se již bude i mapa ukládat :) ale záleží na tom kolik toho Databáze pobere :D
Pokud objevíte chybu ihned ji prosím napište sem dík ;)

Jo a při prvním spuštění se nastaví ovládání na Joistick ;)


Re: [0.4.5] Mineria - beta

Offline
Profesionál
Registrován: sob 09.03.13 20:53
Příspěvky: 228
Profil 
ned 20.05.12 22:46 Příspěvek
Je to super, ale nechce sa ti robiť 360x640 verziu ? :D


Re: [0.4.5] Mineria - beta

Offline
Pokročilý
Registrován: ned 25.07.10 17:44
Příspěvky: 116
Profil 
pon 21.05.12 17:35 Příspěvek
360x640 no když to je na rozlišení 240x320 taky by to mělo fungovat i na 360x640 ne?



Naposledy upravil Tom_47 dne stř 07.08.13 09:14, celkově upraveno 1

Necituj poslední příspěvěk.



Re: [0.4.5] Mineria - beta

Offline
Profesionál
Registrován: sob 09.03.13 20:53
Příspěvky: 228
Profil 
pon 21.05.12 17:37 Příspěvek
Tak funguvať 240x320 hry aj fungujú, ale na polke displeja to nieje bohviečo :D. Mám aj N73 s 240x320, len ma napadlo, že by to mohlo byť na dotykovom 360x640 lepšie.


Re: [0.4.5] Mineria - beta

Offline
Pokročilý
Registrován: ned 25.07.10 17:44
Příspěvky: 116
Profil 
pon 21.05.12 18:55 Příspěvek
já ti to řeknu asi tak první chci aby to plně fungovalo na 240x320 a pak zavážím že bych to udělal i na 360x640 ale moje priorita jsou tyto rozlišení 240x320 a 320x240 (hraju si to totiž i na androidu naboku takže :)) takže pokud se vše podaří udělám to i na 360x640 ale možná to bude zas v nastavení volitelné :)


Re: [0.4.5] Mineria - beta

Offline
Profesionál
Registrován: stř 22.12.10 14:04
Příspěvky: 391
Profil 
pon 21.05.12 21:20 Příspěvek
Co takhle udělat to multiscreen? Rád bych hrál na 240x400 dotykáči vím že to není o moc jiný jak 240x320 ale bylo by to lepší.


Re: [0.4.5] Mineria - beta

Offline
Pokročilý
Registrován: ned 25.07.10 17:44
Příspěvky: 116
Profil 
úte 22.05.12 08:40 Příspěvek
nvm jako na dotikové telefony to je a rozdíl tam není spíše se to na 240x400 lépe hraje taky sem to hrál na 240x400 a dobrý :)


Re: [0.4.5] Mineria - beta

Offline
Pokročilý
Registrován: úte 01.07.14 09:25
Příspěvky: 62
Profil 
úte 22.05.12 12:54 Příspěvek
hráč píše
já ti to řeknu asi tak první chci aby to plně fungovalo na 240x320 a pak zavážím že bych to udělal i na 360x640 ale moje priorita jsou tyto rozlišení 240x320 a 320x240 (hraju si to totiž i na androidu naboku takže :)) takže pokud se vše podaří udělám to i na 360x640 ale možná to bude zas v nastavení volitelné :)


Bylo by super kdyby si udělal tu 320x240 verzi :-) :-) Pls co nejdřív jestli můžeš :-D :-)


Re: [0.4.5] Mineria - beta

Offline
Pokročilý
Registrován: ned 25.07.10 17:44
Příspěvky: 116
Profil 
stř 23.05.12 18:45 Příspěvek
ale ona ta verze na 320x240 bude mít asi jen menu podobné jak z pocket edition jinak vycentruju mapu a vše ostatní a možná bude inventář naboku :D


Re: [0.4.5] Mineria - beta

Offline
Nováček
Registrován: sob 23.02.13 19:55
Příspěvky: 7
Profil 
úte 29.05.12 13:38 Příspěvek
Hra je to suprová, jeno bych mnel dotaz, kdy tak vide další verze???
a co v ní bude za nové updaty???


Re: [0.4.5] Mineria - beta

Offline
Pokročilý
Registrován: ned 25.07.10 17:44
Příspěvky: 116
Profil 
úte 29.05.12 14:22 Příspěvek
další verzi nvm :D jako vydal jsme hned 3 verze po sobě tak sem di dal chvíli pauzu :) ale snad za chvíli hodím zas novou verzi
----
V nové verzi by měly být opravné pistony aby zvedali všechny bloky nad sebou a přidám nějaké ty bloky a možná už v této nebo té další půdje mapa uložit to je asi zatím vše možná budou ještě nějaké nové věci nvm :)


Re: [0.4.5] Mineria - beta

Offline
Nováček
Registrován: sob 23.02.13 19:55
Příspěvky: 7
Profil 
stř 30.05.12 17:29 Příspěvek
hra je moc dobrá a zábavná, jenom bych chtel mit dotaz, nešla by tam udělat nějaká figurka??? bylo by to s ní o trochu veselejší... dále jesli by nebylo mozno dat tu mapu celou na jednu obrazovku (samozrejme ne ji oriznout ale aby ji byla zaplnena obrazovka a mozno ji i posouvat + tam dat nejake ty rostlinky...)


Re: [0.4.5] Mineria - beta

Offline
Pokročilý
Registrován: ned 25.07.10 17:44
Příspěvky: 116
Profil 
pát 01.06.12 14:41 Příspěvek
Jaj musíte vydržet všechno nebude hned
Citace
Nešla by tam udělat nějaká figurka???

Zatím je to CREATIV a v creativu figurka nebude! Bude pouze v survialu který taky plánuji.
Citace
dále jesli by nebylo mozno dat tu mapu celou na jednu obrazovku

k čemu by to bylo? myslím že takhle je to dobré pro stavění
Citace
tam dat nejake ty rostlinky

Generace dungeonu ještě není a ani ji neplanuju ale stromy by se měly generovat

//EDIT

Tak založil jsem stránku pro minérii postupem času tam přidám různe věci co a jak a budou tam novinky :)
Zde je web -
Kód

A zde najdete vždy aktuální verzi -
Kód



Naposledy upravil peta44 dne ned 24.06.12 19:16, celkově upraveno 1

Linky do code!

Nahoru

Odeslat nové téma  Odeslat odpověď
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Stránka 1 z 4 [ Příspěvků: 70 ]
Předchozí téma | Následující téma

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník





Hledat
Přejít na
 




Zobrazit pro
Mobil | Klasicky